Big7Tours - Fly & Drive Auto Tourtochten door Spanje en Portugal

    Fly&Drive Motorreizen.

Heerlijk vrij en ontspannen motorrijden in het mooie Spanje !!

Ook voor prachtige motorreizen kunt u bij BigSevenTours terecht. Uw motor wordt door ons vervoerd, en zelf reist u comfortabel met het vliegtuig. Zie de kalender voor het overzicht van de mogelijke motorreizen, of neem contact op om een reis samen te stellen voor uw eigen vriendengroep. Wees er snel bij, want onze motortochten zijn zeer in trek!

 
Wij hebben ons hart verpand aan Spanje als het gaat om het motorrijden, in 1 woord geweldig. Het is een bijzonder mooi land en zeker het binnenland is qua natuur wonderschoon. In delen waan je je werkelijk in de USA, zeker het gebied waar de “Spaghetti Westerns” zijn opgenomen. Ook het eiland Corsica zit in ons programma, een plaats waar je als motorrijder een keer geweest moet zijn. Omdat het voor velen te ver is om daar zelf heen te rijden (zeker voor een weekje motorrijden) brengen wij jouw motor naar het beginpunt van de rit en zelf neem je lekker re-laxed het vliegtuig. 
 
BigSevenTours heeft voor komende jaren diverse motorreizen op programma staan, zie onder ons kopje Kalender. Elk jaar in de eerste week van Mei, gaan wij ergens heen, per jaar verschilt gebied en item. Al meer dan 10 jaar organiseren wij verschillende motorreizen en al jaren zijn deze trips goed bezet, schrijf daarom op tijd in want er kunnen niet meer dan 14 motoren mee met de Fly&Drive mogelijkheid. Vol = Vol i.v.m. de ruimte in de trailer van de te vervoeren motoren.
Gelijktijdig ervaren wij dat BigSevenTours voor grote groepen motorliefhebbers een serieuze reisaanbieder is. De website wordt druk bezocht en ook bereiken ons de nodige email
reacties

Wij weten dat BigSevenTours voor jou interessant kan zijn omdat wij de kwaliteit in onze formule Fly&Drive" volledig kunnen bieden. Een reden om onze enthousiaste deelnemers te vragen hun ervaringen te delen via onze pagina ''Ervaringen en reacties''.
 
 
 
Heb je een groep van minstens 10 motoren?
Maak je eigen trip!
 
Eventueel gaan wij je eisen en wensen vertalen.
Een prachtige reis door Spanje, Portugal, de eilanden Corsica en Sardinie of Toscane je zegt het maar.
Wij vinden de mooiste routes en je slaapt op bijzondere locaties.
Daarbij houden wij rekening met jouw wensen, maatwerk dus.Lees pagina ''Ervaringen en reacties'' ingevuld door deelnemers die al eens mee zijn geweest.


Voor de motor film Corsica 2014 zie YouTube.

(werkt niet op Ipad, alleen op Windows computer of laptop)


In de week van Hemelvaart 2019 gaan wij weer naar Spanje een tour van 7 rijdagen en ruim 2.100 km.


Vragen ?? Henri Hoekzema bel 06-13553385 of mail henri@bigseventours.nl


Inschrijfformulier motortour 2019
Voornaam inschrijver
Achternaam inschrijver
Mobielnummer waar je op te bereiken bent
Je persoonlijke e-mail adres
Vink het vakje aan wat van toepassing is
Ik maak gebruik van vliegen heen en terug
Motor gaat mee op transport heen en terug
Ik rij zelf heen en terug naar Spanje
Ik neem een duopassagier mee
Ik wil graag een eenpersoonskamer
Alleen motorvervoer van en naar Spanje
 
   
Glooiende landschappen en dan weer haarspeldbochten en mooie afdalingen, het sturen laten wij aan jou over maar, de kamers, het ontbijt en veilige parkeergelegenheid in speciaal geselecteer-de vriendelijke hotels is gezorgd.
 
De uitgezette routes krijg je als bestand aangeleverd voor het uploaden in je eigen Garmin navigatie. Eventueel kun je een Garmin van ons lenen.


Eviva EspañaMotorreizen Spanje Portugal Corsica Sardinie Toscane Italie, Suzuki 750 GT  Oldtimer, bigseventours, Rondje IJsselmeer, klassieker- en cabriorally Spanje Portugal, Rally events Spanje Portugal, Rioja Rally toertocht, MEC Maastricht januari 2014, Big7Tours auto- en motorreizen Spanje, Fly&Drive klassieker rally's Spanje, Rally kalender 2014Zie het reisverslag: