Big7Tours - Fly & Drive Auto Tourtochten door Spanje en Portugal

Definitief inschrijven of neem een optie op onze Rally's.
 

BigSevenTours is gebaseerd op het feit dat het huidige (potentiële) klantenbestand van het grootste belang is. De inmiddels trouwe groep geïnteresseerde autoliefhebbers bieden wij daarom aan de mogelijkheid hun interesse m.b.t. onze Rally's en tourtochten tijdig aan ons kenbaar te maken. Spijtig te melden dat wij in 2015 hebben te maken gehad met nogal  onaangename zaken zoals onbetaalde facturen, no show acties en afzeggingen, zelfs al heeft men de tickets in huis. Dit fenomeen heeft ons genoodzaakt strakker en zakelijker de inschrijvingen te volgen en te managen. Het nemen van een optie en het definitief aanmelden kan daarom alleen nog maar via de website en gaat gepaard met een betaling via iDeaal. Opties worden maximaal 14 dagen verstrekt en kunnen eenmalig met 14 dagen verlengt worden als u daar expliciet per mail ons om verzoekt.Bij het niet gebruik maken van de optie, bij het annuleren van een inschrijving of het niet nakomen van verplichtingen ten gevolge van het invullen van de website, vallen de reeds betaalde geld bedragen (die bij inschrijving via de website gevraagd worden) ten alle tijde vrij aan BigSevenTours. Overige kosten t.g.v. annulering staan vermeld in onze algemeen reisvoorwaarden.

Hoe en wat moet ik doen ?

  1. Dat kan door in te schrijven voor een optie van max. 28 dagen via onderstaand (digitaal) formulier voor de Rally's genoemd in onze event kalender. Na het ontvangen van de betalingen en het inschrijfformulier wordt u definitief op de lijst optanten geplaatst. In de komende periode informeren wij u dan verder en beantwoorden eventuele vragen ect. ect. U kunt eenmalig tegen de zelfde kosten dit verlengen met 14 dagen als u ons daar om verzoekt per mail.
  2. Definitief aanmelden voor deelname, dat kan natuurlijk ook. Dit kunt u kenbaar maken door ook via onderstaand formulier in te vullen en aan te versturen door op de knop te klikken. Neem in dit geval eerst kennis van onze Algemene reisvoorwaarden, die staan onderaan deze pagina en kunt u daar downloaden. 
  3. Na de knop ''verstuur'' moet u nog een laatste handeling verrichten namelijk het voldoen van het inschrijfbedrag voor of een optie of voor de definitieve inschrijving waardoor deze ook daadwerkelijk is bevestigt. Dit kan vrij eenvoudig met een iDEAL betaling. De kosten voor optie bedragen eenmalig         € 150,- en voor een definitieve inschrijving € 1.250,- Deze beide bedragen worden t.z.t. verrekend met het totaal van de reissom.


**** Inschrijven BigSevenTours Rally's en tourtochten ****
__________________________________________________________________________________________________
Soort inschrijving
Optie 28 dagen Auto Rally Oktober 2019
Optie 28 dagen Motortour Mei 2019
Emailadres: BigSevenTours bevestigd u de inschrijving via dit mailadres
Naam en voorletters (liefst ook voornaam)
Naam (ook voornaam) partner - medepassagier
Woon adres (inschrijver)
Postcode en Woonplaats
Telefoonnummer waarop u dagelijks te bereiken bent
Rijden met auto/ type/ bouwjaar
Equipe bestaat uit
bestuurder
bestuurder en medepassagier
Zijn er bijzonderheden of wilt u ons nog iets laten weten:
(s.v.p op bovenstaand klikken om te het formulier te downloaden en dan te kunnen openen)


Bedankt voor uw inschrijving, met vriendelijke groet Henri Hoekzema.

_____________________________________________________________________________________________________
Voor vragen c.q. opmerkingen of wilt u voorafgaand aan deze (voor)inschrijving nog informatie? 
Neem dan contact met ons op: mobiel 0031 (0)613553385 of vast 0031 (0)527 617628 (Henri Hoekzema)
Onze website houden wij zo actueel mogelijk echter het is mogelijk dat BigSevenTours
u moet teleurstellen door al plaatsgevonden inschrijvingen.
Na inschrijving en (aan)betaling ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk bericht omtrent stand deelname.