Big7Tours - Fly & Drive Auto Tourtochten door Spanje en Portugal
RSS

Recente posts

Rally de Madeira - Douro 2018
Motortour 8 dagen mei 2018 Picos-Aragon
Rally Siera Nevada Oktober 2017
Healey Zuid Kaap Challenge 2017
Rally Rio de Ebro Oktober 2016

Categorie├źn

Algemeen
Autoreizen
Motorreizen
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Motor Tourtocht juni 2012

Ton on zondag 8 juli 2012 18:17
Big seven tours, Ze zouden op het to do lijstje van iedere motorrijder 
moeten staan. De 7 dingen die je 1x gedaan moet hebben. 
Inmiddels heb ik al 2x een motortour meegereden. Het is voor elke motorrijder leuk. Omdat je (vind ik belangrijk) naast het aangeboden plan, 
je eigen gang kunt gaan. Zelfs voor mensen die het niet zo hebben op groepen (ik dus) is dit de manier om toch met elkaar op reis te zijn. 
Helemaal goed. 

3 Reacties op Motor Tourtocht juni 2012:

Comments RSS
Willem Bakker on donderdag 16 februari 2012 17:10
Nagele 16-02-2012 Hier een berichtje van Willem, Henri/Hemmo hoe staat het ervoor,hebben julli de ritten al een beetje vol geboekt, ik ben bezig met de voorbereidingen voor de motortoerrit in juni. Ik heb vorige week een Honda Varadero XL 1000VA gekocht, waarmee ik de rit ga rijden. Als het weer het toelaat, probeer ik wat extra km te maken, voordat ik met vakantie ga. Ga er van uit dat het goed weer wordt, en dat het een mooie en gezellige week wordt. Foto`s volgen! de groeten van deze kant,spreek je nog wel eens. (Willem)
Reageren op een reactie


anneke van doorn on zondag 8 juli 2012 17:12
2e tour, 2e verrassing, wat is het leuk om met big seven op pad te zijn. Nou werken daar meer dingen aan mee dan alleen Henri, zoals daar zijn: De wegen in het gebied, ze lijken aangelegd voor, in mijn geval, motorrijders. Het weer, een buitje hooguit, verder zonnig veel zon en een zonnetje. De prachtige natuur en cultuur. De enorm prettige accomodaties, het lekkere eten en last but not least: de zekerheid verschaffende Henri, vraag het ons niet vraag het Henri....
Reageren op een reactie


Ton on zondag 8 juli 2012 17:17
Big seven tours, Ze zouden op het to do lijstje van iedere motorrijder moeten staan. De 7 dingen die je 1x gedaan moet hebben. Inmiddels heb ik al 2x een motortour meegereden. Het is voor elke motorrijder leuk. Omdat je (vind ik belangrijk) naast het aangeboden plan, je eigen gang kunt gaan. Zelfs voor mensen die het niet zo hebben op groepen (ik dus) is dit de manier om toch met elkaar op reis te zijn. Helemaal goed.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment