Big7Tours - Fly & Drive Auto Tourtochten door Spanje en Portugal
RSS

Recente posts

Rally de Madeira - Douro 2018
Motortour 8 dagen mei 2018 Picos-Aragon
Rally Siera Nevada Oktober 2017
Healey Zuid Kaap Challenge 2017
Rally Rio de Ebro Oktober 2016

Categorieën

Algemeen
Autoreizen
Motorreizen
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Bodega Autotour mei 2013

Big Seven Tours, Big7Tours, BigSevenTours, B7T, Rondje IJsselmeer, Oude dijken tourtocht, klassieker- en cabriorally Spanje Portugal, Rally events Spanje Portugal, Rioja Rally toertocht, MEC Maastricht januari 2014, Big7Tours auto- en motorreizen Spanje, Fly&Drive klassieker rally's Spanje, Rally kalendeElisabeth on dinsdag 28 mei 2013 21:30
Wat een heerlijke tocht/reis was dat! De luxe om je auto te laten vervoeren ( zelf  rijden naar Spanje kost ook geld en inspanning)om vervolgens uitgerust in de auto te stappen, over kleinere wegen te 
rijden en te genieten van vele, iedere keer weer nieuwe vergezichten, 
de stille/verlaten dorpjes, de steeds wisselende natuur, kortom 
geweldig. De hotels die geregeld zijn, het eten en de wijn niet zelf afrekenen maar achteraf een te lage rekening krijgen. Geen zorgen, 
veilig alles geregeld, wat wil je nog meer. Ik niets, voor herhaling 
vatbaar. Bedankt en groeten , Elisabeth Roell. 
 

4 Reacties op Bodega Autotour mei 2013:

Comments RSS
h vleems on donderdag 23 mei 2013 12:19
Beste Henri en Hemmo Wij( raymond en henk ) willen jullie harelijk dank zeggen voor de organisatie van de BIG 7 Bodega tour van 5 mei tot 14 mei 2013 , waren wij jullie gasten. Als deelnemers heeft het ons aan niets ontbroken en wij hebben op deze wijze spanje op een heel andere manier leren kennen. Het concept waarbij vrijheid van doen en laten voorop staat, werkte voor ons uitstekend, niets moet en je mag je eigen koers bepalen. De garmin ondersteuning was daarin een perfect hulpmiddel. Dit alles in combinatie met een groep van zeer gezellige mede rijders, heeft gemaakt dat wij ons prima vermaakt hebben. Gegroet en veel succes, Henk Vleems en Raymond Peelen
Reageren op een reactie


Elisabeth on dinsdag 28 mei 2013 20:30
Hallo Henri en Hemmo, Wat een heerlijke tocht/reis was dat! De luxe ? om je auto te laten vervoeren ( zelf rijden naar Spanje kost ook geld en inspanning)om vervolgens uitgerust in de auto te stappen, over kleinere wegen te rijden en te genieten van vele, iedere keer weer nieuwe vergezichten, de stille/verlaten dorpjes, de steeds wisselende natuur, kortom geweldig. De hotels die geregeld zijn, het eten en de wijn niet zelf afrekenen maar achteraf een te lage ? rekening krijgen. Geen zorgen, veilig alles geregeld, wat wil je nog meer. Ik niets, voor herhaling vatbaar. Bedankt. Groeten , Elisabeth Roell.
Reageren op een reactie


Else on woensdag 29 mei 2013 12:22
Hoi Hemmo en Henri. Heel veel dank voor de ontzorgde, heerlijke reis. Rijden over smalle bergweggetjes in een heel leuk en afwisselend deel van Spanje is een belevenis. Met goede onderkomens en heerlijk tot zelfs exquise eten in de tuin van een kasteeltje van Relais et Chateaux met een michelinster, wordt de tocht onvergetelijk. Hierop kan ik nog lang teren. Veel succes bij het organiseren van volgende tochten. Else Benning
Reageren op een reactie


Zieger & Elly Driezen on woensdag 29 mei 2013 23:05
Hoi Henry en Hemmo, Van 5 t/m 14 mei 2013 hebben we met 8 equipes deelgenomen aan jullie SUPER georganiseerde Bodegatour in Spanje. De auto werd op donderdag ingeleverd voor transport (door Henry)en wij vlogen zondag relaxed met het vliegtuig naar Girona. Hier stonden de taxi’s klaar, om ons naar het hotel te brengen, waar onze auto’s, gewassen, met de kapjes eraf, keurig in de rij klaar stonden. Pracht gezicht! Wij als onervaren “rally”rijders, vonden het best wel spannend, voor wat ons te wachten stond. Maar de door jullie uitgezette tour, was geweldig mooi! We vielen van de ene verbazing in de andere! Wat een prachtige uitzichten en wat een geweldig mooie natuur! Haast niet te beschrijven! En niet te vergeten, de Bodega’s. Ontzettend interessant om een kijkje te nemen in de “keuken” en de wijnen te proeven (er werd trouwens zeer weinig uitgespuugd!), met de heerlijke hapjes/lunch. Ook met de medereizigers was het heel gezellig! Erg leuk, om zo weer nieuwe mensen te leren kennen. Een muziekje (mp3-accordeonist in het gezelschap), wijntje, biertje, enz. enz. werkt natuurlijk ook mee aan de feestvreugde! De verjaardag van Zieger werd ook niet vergeten, erg leuke verrassingen. Top! En vanmiddag kregen we met de post, de cd met alle foto’s verzameld van iedereen binnen. Geweldig!!!! Heel erg leuk!!!! Henry en Hemmo, ontzettend bedankt, voor de onvergetelijke vakantie!!! Het was, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen, SUPER!!! Een echte aanrader, voor iedereen!!! (OOK, als je, als ik (Elly), nogal last hebt van hoogtevrees!) Zieger & Elly Driezen
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment