Big7Tours - Fly & Drive Auto Tourtochten door Spanje en Portugal
RSS

Recente posts

Rally de Madeira - Douro 2018
Motortour 8 dagen mei 2018 Picos-Aragon
Rally Siera Nevada Oktober 2017
Healey Zuid Kaap Challenge 2017
Rally Rio de Ebro Oktober 2016

Categorieën

Algemeen
Autoreizen
Motorreizen
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Motor Tourtocht Corsica maart 2014

Piet Takken on donderdag 10 april 2014 21:20
Net terug van deze reis met Big7Tours, zit ik me af te vragen waarom 
ik al weer denk aan de volgende keer... is het omdat de organisatie 
niets aan het toeval over gelaten had? omdat er eigenlijk alleen maar harmonie onder de deelnemers was? of is het omdat de keuze van het gebied waar we fantastisch gereden hebben zo perfect bij mijn wensen paste? ik denk dat al deze dingen een rol spelen in de reden waarom ik 
al weer naar de volgende rit met BIG7TOURS uitkijk. 
Geoefende rijders, rustige rijders iedereen vindt zijn plekje in het 
gezelschap. Henri,"the leader of the pack" heeft voor iedereen aandacht 
en vindt voor de meeste problemen onderweg een oplossing, zelfs die 
van Garmin :) beste Henri, tourgenoten, nogmaals bedankt voor een fantastische week ! CU grt Piet.


3 Reacties op Motor Tourtocht Corsica maart 2014:

Comments RSS
Piet Takken on donderdag 10 april 2014 20:20
net terug van deze reis met Big7Tours, zit ik me af te vragen waarom ik al weer denk aan de volgende keer... is het omdat de organisatie niets aan het toeval over gelaten had? omdat er eigenlijk alleen maar harmonie onder de deelnemers was? of is het omdat de keuze van het gebied waar we fantastisch gereden hebben zo perfect bij mijn wensen paste? ik denk dat al deze dingen een rol spelen in de reden waarom ik al weer naar de volgende rit met BIG7TOURS uitkijk. Geoefende rijders, rustige rijders iedereen vindt zijn plekje in het gezelschap. Henri,"the leader of the pack" heeft voor iedereen aandacht en vindt voor de meeste problemen onderweg een oplossing, zelfs die van Garmin :) beste Henri, tourgenoten, nogmaals bedankt voor een fantastische week ! CU grt Piet.
Reageren op een reactie


Theo Boekee on dinsdag 29 april 2014 15:41
wat een feest; wat een bochten (plm 10000)wat een leuke groep, wat een eten, wat een leuke gesprekken, wat een organisatie. Leuk hoor, mooi om meegemaakt te hebben.
Reageren op een reactie


Willem Bakker on donderdag 8 mei 2014 08:41
Willem Bakker , Donderdag 8 mei 2014: Al weer een maand thuis van de motorreis naar Corsica, voor mij was het de 3e keer dat ik met BIGSEVENTOURS mee geweest ben. Dit jaar hoop ik 60 jaar te worden,(gaat wel lukken hoor)en hoorde dat Henri een motorreis naar Corsica had ingepland,dus laat ik nog maar èèn keer meegaan.Wij waren met 12 motoren en 12 diverse personen met 1 passie, motorrijden!! Alles van tevoren geregeld, busje naar SCHIPHOL, vliegtuig naar PISA,overtocht naar Corsica, hotels Corsica,geweldig. Wij hadden prachtig weer,( droog)zonnig, ideaal voor een week genieten met z`n allen. Prachtige natuur,veel variatie van Noord naar Zuid van Oost naar West en natuurlijk ,veel,heel- heel veel bochten. Ongeveer 2300 km gereden deze reis en gelukkig niets ernstigs gebeurt, allemaal weer thuis van een onvergetelijke reis. Alle medereizigers bedankt, dat dit tot een succes is geworden, en niet te vergeten Henri en Hemmo(BIG7TOURS) nogmaals bedankt!
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment