Big7Tours - Fly & Drive Auto Tourtochten door Spanje en Portugal
RSS

Recente posts

Rally de Madeira - Douro 2018
Motortour 8 dagen mei 2018 Picos-Aragon
Rally Siera Nevada Oktober 2017
Healey Zuid Kaap Challenge 2017
Rally Rio de Ebro Oktober 2016

Categorie├źn

Algemeen
Autoreizen
Motorreizen
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Aragon 3.000 bochten Motor tour mei 2015

Met veel plezier in een prachtige slinger met maar liefst 14 motoren is
deze  tour afgesloten in Gerona. Graag nodig ik alle deelnemers uit kort verslag te doen van hun ervaring met Big7Tours motorritten in Spanje.

Groet Henri Hoekzema

Nini Gadellaa op 26-5-2015 8:55
Het was de 2de keer dat ik deelneem aan deze organisatie. Ik had weer heel erg veel genoten van de geweldige natuur schoon tijdens de rit, de accomodaties zijn prettig en goed(vooral bij Terradets en Eva),het heerlijk eten en de gezellige en leuke groep. We hadden veel pret gehad met elkaar, gekletst en gelachen. Dit allemaal onder leiding van Henri,die ons bij alle omstandigheden goed bij staat. Henri je bent een KANJER en verdient een Groot COMPLIMENT :)!!! Ik ben zeer enthousiast en beveel motor liefhebbers om ook in te schrijven. Henri, HEEL VEEL DANK voor de mooie week. Warme groetjes, Nini

4 Reacties op Aragon 3.000 bochten Motor tour mei 2015:

Comments RSS
gerard elshof on maandag 25 mei 2015 16:36
Hetwas meer dan een 3000 bochten tour,wat een geweldige natuur door de pyreneeen.Alle dagen een prachtige goed aangegeven route iedere dag een uitdaging ,samen met een groep fijne motorrijders met alle dagen een terugkijk op weereen geweldige dag.De organisatie was perfect even als de sfeer onderling in de groep .Kortom aan te bevelen. Henry bedankt voor de mooie dagen Gerard
Reageren op een reactie


Nini Gadellaa on dinsdag 26 mei 2015 08:55
Het was de 2de keer dat ik deelneem aan deze organisatie. Ik had weer heel erg veel genoten van de geweldige natuur schoon tijdens de rit, de accomodaties zijn prettig en goed(vooral bij Terradets en Eva),het heerlijk eten en de gezellige en leuke groep. We hadden veel pret gehad met elkaar, gekletst en gelachen. Dit allemaal onder leiding van Henri,die ons bij alle omstandigheden goed bij staat. Henri je bent een KANJER en verdient een Groot COMPLIMENT :)!!! Ik ben zeer enthousiast en beveel motor liefhebbers om ook in te schrijven. Henri, HEEL VEEL DANK voor de mooie week. Warme groetjes, Nini
Reageren op een reactie


Leen Molendijk on woensdag 27 mei 2015 20:26
Na Spanje, Corsica nogmaals deelgenomen aan deze motortrip van Big Seven Tours en heb hier wederom enorm van genoten. Fly & Drive door het Spaanse Aragon blijft een mooi concept. Motor in de trailer naar Spanje om vervolgens zelf in Gerona te worden ingevlogen en aldaar je motor "Pan"klaar aan te treffen aan de voorzijde van Hotel Costabella. Deze week was weer tot in de puntjes verzorgd waarin ons aan niets ontbrak. Gereden van Gerona langs de oostkust via Blanes, door de binnenlanden naar Berga - Balaguer - Tremp - Bierge Huesca - Andorra, hier even een nieuwe achterband erom gelegd, om vervolgens weer in Gerona terug te keren. Hierbij werd gemiddeld ongeveer 300 km per dag afgelegd. Heerlijk gereden in een ongedwongen sfeer, waarin een ieder op zijn eigen niveau/tempo de uitgezette routes kon afwerken. Mooie groep gelijk gestemde mensen, lekker eten, fantastisch weer, schitterende motorwegen in een geweldige natuur. Wat wil een motorrijder nog meer! "Helemaal super" om het maar even in de trend van deze tijd te verwoorden. Henri bedankt!
Reageren op een reactie


Jola Voerman on zondag 31 mei 2015 21:00
Dit jaar ben ik als meerijder voor de 2e x keer mee geweest met deze 9-daagse motor fly/drive-reis naar Spanje. De 1e keer was zo goed bevallen dat een 2e keer bijna vanzelfsprekend was. In deze goed georganiseerde reis, waarbij het de deelnemers aan niets ontbreekt, worden de motoren (deze keer 14 stuks) in een grote trailer geladen en in 2 dagen naar Spanje (Girona) gereden. De deelnemers reizen een paar dagen later met het vliegtuig er achteraan. Vervolgens zijn bij aankomst bij het hotel in Girona alle motoren al uitgeladen en klaar voor vertrek. Na 1 nacht slapen begint het echte werk. Vanuit Girona wordt er gereden naar de kust van de Costa Brava om daar via een prachtige kustweg met prachtige uitzichten naar de 1e lunchplek in Blanes te rijden. Vervolgens gaat het de binnenlanden in om de 1e eindbestemming te bereiken en daar te overnachten om vervolgens de volgende ochtend weer door te gaan. En zo bereik je na ca. 2000 km en 30.000 (heb ze niet geteld) bochten, dwars door de provincies Aragon, Catalunya en het landje Andorra, (de uitlopers van de Pyrenee├źn) na 7 dagen weer Girona. Tijdens deze dagen rijd je door een prachtige natuur, met mooie vergezichten over goede wegen en prima overnachtingshotels. En natuurlijk heerlijk weer. Dit alles op je eigen tempo met van tevoren uitgestippelde routes waardoor de hele groep aan het eind van de dag weer compleet was en er veel gezelligheid was met een lekker biertje de dag werd doorgenomen. Een aanrader voor iedereen die van motorrijden en een zekere uitdaging houdt. En waarbij je door de goede organisatie aan niets anders hoeft te denken dan aan motorrijden. Henri, bedankt voor al je inspanning om deze reis te organiseren. Het was weer helemaal geweldig.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment