Big7Tours - Fly & Drive Auto Tourtochten door Spanje en Portugal
RSS

Recente posts

Rally de Madeira - Douro 2018
Motortour 8 dagen mei 2018 Picos-Aragon
Rally Siera Nevada Oktober 2017
Healey Zuid Kaap Challenge 2017
Rally Rio de Ebro Oktober 2016

Categorieën

Algemeen
Autoreizen
Motorreizen
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Pousada Rally Spanje-Portugal oktober 2015

Martin en Karin Luinstra on zaterdag 7 november 2015 11:15
Grote lijn: het was weer een prachtige reis. Uiteraard weer van alles meegemaakt. Van zware regenval met de nodige problemen tot een
ongeval met gelukkig alleen maar materiële schade. Uiteindelijk
kwamen we kreupel aan de finish met twee vervangende auto’s.
Het werd een mooie overlevingstocht waarbij ieder de finish haalde
ondanks dat een equipe op de eerste dag al een ongeluk kreeg.

Maar het unieke van BIG7Tours blijft toch het totale ontzorgen van de deelnemers. Je hoeft niets zelf te regelen, alles wordt voor je gedaan.
Vooral ondernemers vinden dit fijn. Het hele jaar moet je beslissingen
nemen, maar in deze rally hoef je niets te doen, alles is geregeld en wordt  betaald.
We lopen als makke schaapjes er achteraan, dat is ook wel is fijn. Het smaakt wel naar meer, kijken wat er komende
jaren nog komt. Wij doen mee!!!!

3 Reacties op Pousada Rally Spanje-Portugal oktober 2015:

Comments RSS
Martin en Karin Luinstra on zaterdag 7 november 2015 11:15
Grote lijn: het was weer een prachtige reis. Uiteraard weer van alles meegemaakt. Van zware regenval met de nodige problemen tot een ongeval met gelukkig alleen maar materiele schade. Uiteindelijk kwamen we kreupel aan de finish met twee vervangende auto’s. Het werd een mooie overlevingstocht waarbij ieder de finish haalde ondanks dat een equipe op de eerste dag al een ongeluk kreeg. Maar het unieke van BIG7-tours blijft toch het totale ontzorgen van de deelnemers. Je hoeft niets zelf te regelen, alles wordt voor je gedaan. Vooral ondernemers vinden dit fijn. Het hele jaar moet je beslissingen nemen, maar in deze rally hoef je niets te doen, alles is geregeld en wordt betaald. We lopen als makke schaapjes er achteraan, dat is ook wel eens fijn. Het smaakt wel naar meer, kijken wat er komende jaren nog komt. Wij doen mee!!!!
Reageren op een reactie


Wil en Cobie Barten on zaterdag 7 november 2015 11:20
Ondanks het niet altijd beste weer erg genoten van de rit en het gezelschap. De pech die enkele deelnemers hebben ondervonden was door de organisatie en enkele deelnemers vlug op gelost.Zowel het onderkomen de lunch en avond diners paste bij deze rit. Wij hebben genoten Coby en Wil
Reageren op een reactie


Wim en Gerrie Bijsterbosch on zaterdag 7 november 2015 11:24
Was weer een superleuke tour, zoals verleden jaar. Jammer genoeg hadden wij de eerste dag al een schade en moesten we in een Fiat 500 CABRIO de rally voortzetten, maar is goed gelukt. De andere deelnemers hebben ons goed ondersteund en ben je de shit al gauw vergeten, geen persoonlijke ongelukken gelukkig. De rally was goed georganiseerd, goede Hotels en eten/drinken super voor elkaar. Als je een keer vroeger bij het eindpunt wilde zijn, de Garmin op snellere route en je bent een beetje vroeger op de bestemming. Jammer genoeg liet het mooie weer ons in de steek, maar daar heeft de organisatie natuurlijk geen invloed op. Al met al een mooie rally leuke mensen en ons zeer goed vermaakt. Voor herhaling vatbaar. Er waren 2 stellen bij die we al kenden van de vorige rally 2014 en dat is dan wel weer extra leuk. Big7Tours hartelijk dank voor de organisatie en goede zorgen, tot een volgende keer. Gerrie en Wim Bijsterbosch Mercedes 190 SL - 1959.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment