Big7Tours - Fly & Drive Auto Tourtochten door Spanje en Portugal
RSS

Recente posts

Rally de Madeira - Douro 2018
Motortour 8 dagen mei 2018 Picos-Aragon
Rally Siera Nevada Oktober 2017
Healey Zuid Kaap Challenge 2017
Rally Rio de Ebro Oktober 2016

Categorie├źn

Algemeen
Autoreizen
Motorreizen
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Motortour Nevada Mei 2016

9 dagen motorrijden 1e week van Mei door het zuiden van Spanje. Start en finish Valencia. O.a. bezoek aan de enige echte Zuid-Kaap van Europa Tarifa, het Western dorp Fort Bravo, Puerto Banus Marbella en de Molina's bij Captiva. Uiteraard onderweg bij Route 66 hamburgers gegeten in het bikers home. Totaal 2.300 mooie Spanje kilometers.

10 Reacties op Motortour Nevada Mei 2016:

Comments RSS
henk Meijering on zondag 8 mei 2016 7:26
Een voor mij fantastische week, geweldige route, delen heerlijk alleen gereden maar optrekken met deze groep was ook een feest. Mensen die denken dat hier geen bochten aan te treffen worden blij verrast, heerlijke routes met weinig verkeer en niet te vergeten fantastische accomodaties om te slapen en te eten, ook zeer verrassend. Een aanrader en blij dat ik er bij mocht en kon zijn.
Reageren op een reactie


Maria on zondag 8 mei 2016 7:30
het waren mooie routes, mooi uitzicht. en vooral heel gezellig. ik heb genoten, bedankt.
Reageren op een reactie


Ronald on zondag 8 mei 2016 7:36
Routes in de basis heel mooi , leuke plekken gezien met strak asfalt onder de bandjes. Ook eens in zuid Spanje geweest, En op de mierenhoop Gilbraltar. prima Hotels onderweg. Leuk gezelschap, flink gelachen en lekker gereden. vrgr Ronald
Reageren op een reactie


Sjoerd de Witte on zondag 8 mei 2016 7:45
Een bijzondere reis! Veel gezien, gedaan maar ook genoten. Je grens opzoeken, verkennen en verleggen. Boeiend. Gracias, Henri.
Reageren op een reactie


Annelies Bouma on zondag 8 mei 2016 7:51
we hebben een hele mooie reis naar het uiterste puntje van Europa. Mooie routes, mooie omgeving, goede wegen, goede variatie in de hotels, ik heb genoten. Ook de groep was heel gezellig. Top vakantie.
Reageren op een reactie


Leen Molendijk on dinsdag 10 mei 2016 19:59
Voor de 3e keer in Spanje een Big7tour. Wederom een fantastische week. Heen en terugreis met de organisator in de Mack met oplegger, een bijzondere ervaring! Ook deze keer weer ontbrak het ons aan niets. Mooie omgeving, lekker eten met een gelijkgestemd gezelschap. Henri bedankt!
Reageren op een reactie


Nico de Zwart on dinsdag 10 mei 2016 21:09
Mooie methode om zuid spanje te ontdekken. Goede hotels en veel gezelligheid in de avond.
Reageren op een reactie


Martin Daniels on dinsdag 10 mei 2016 21:39
Voor het eerst met een motortoertocht mee geweest. We hebben daar een prima tijd gehad. Alles was door Henri Hoekzema tot in de puntjes geregeld. Het motor rijden in zuid Spanje is fantastisch, leuk bochtenparcours door de bergen en ook wel mooie rechtere wegen om wat bij te komen en wat van de natuur te zien. Daarna waren we altijd mooi op tijd in de verschillende hotels waar het goed toeven was. Het eten en drinken in zuid Spanje is ook prima. Henri van harte bedankt voor al je goede zorgen en ik ga vast nog wel weer een keer mee!!!
Reageren op een reactie


Willem Bakker on maandag 16 mei 2016 14:44
Zo, alweer een tijdje thuis. En zoals belooft even een berichtje, heb een hele fijne vakantie gehad in zuid Spanje, met een groep gelijk gestemden (nl motorrijden). Heel veel gezien en mooie wegen, prachtige natuur, veel Zon weinig regen. Als Henri weer een mooi reisje Spanje heeft, ga ik zo weer mee!!! ( Henri bedankt voor de goede zorgen, Prima geregeld )
Reageren op een reactie


Rolex-horloge kopen on zondag 15 juli 2018 10:56
order is fairly sensible The right way to redecorate a hall First at all, you should try to get it all to suit the exact eyeport decor form of one of the room
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment