Big7Tours - Fly & Drive Auto Tourtochten door Spanje en Portugal
RSS

Recente posts

Rally de Madeira - Douro 2018
Motortour 8 dagen mei 2018 Picos-Aragon
Rally Siera Nevada Oktober 2017
Healey Zuid Kaap Challenge 2017
Rally Rio de Ebro Oktober 2016

Categorieën

Algemeen
Autoreizen
Motorreizen
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Hoog Soeren Rally zondag 29 mei 2016

Het was weer een dag vol leuke verrassingen, het weer kon iets beter maar de route was ook dit jaar weer leuk en uitdagend. Ieder jaar weer proberen wij er wat leuks en speciaals van te maken. De verscheidenheid aan type en jaartallen van auto's maakt het zeker leuk. Deelnemers zoeken elkaar bij de koffie, de lunch of het avonddiner. Voor velen is het ook een terugzien van elkaar, hetzij van het jaarlijks Nederlands Event hetzij van een Spaanse Rally

6 Reacties op Hoog Soeren Rally zondag 29 mei 2016:

Comments RSS
Marjanne burgers on maandag 30 mei 2016 20:15
héél mooie trip
Reageren op een reactie


Frans Visser on dinsdag 31 mei 2016 10:23
Mooie route, prachtig weer, gezellige mensen, lekker eten & drinken, laagdrempelige benadering van de organisatoren: was weer een topdag! Op naar volgend jaar!
Reageren op een reactie


Jacob en Alda on donderdag 2 juni 2016 14:12
Wij hebben genoten, super leuke route, leuke dingen gezien waar wij nooit geweest waren of ooit zouden komen, lunch en diner was heerlijk. Kortom voor ons zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar. Foto's zien wij graag tegemoed. Groetjes Jacob en Alda
Reageren op een reactie


Jan en Irma on maandag 6 juni 2016 13:06
We werden door vrienden getipt over deze Rally. Het was dan ook een eerste keer dat we mee mochten rijden. Is ons zeer goed bevallen. Mooie rit, mooie locaties en goed verzorgd. We arriveerden al op zaterdag en hebben voorafgaand aan de zondag ook een fantastische avond gehad. Kortom, geweldig! Volgend jaar weer!
Reageren op een reactie


Sharon en Mike on woensdag 8 juni 2016 17:49
Via de DHRC kalender zagen wij deze Rally staan. Wij kenden Big7Tours niet maar kunnen een ieder aanraden een keer met deze mensen op stap te gaan. Gast vrij, vriendelijk en je leuke deelnemers. Wij kenden niemand maar hebben ons geen moment een buitenstaander gevoelt, geen groepjes gedrag. De laagdrempeligheid sprak ons aan. Eten was goed en de middag lokatie helemaal een verrassing en top. Volgend jaar weer als het aan ons ligt. De Alfa rijders Sharon en Mike.
Reageren op een reactie


Henk en Hermien van Hierden on woensdag 8 juni 2016 21:44
Weer verrassend mooie route, heel divers : mooie glooiende heuvels ,bosrijke gebieden en langs rivieren. De lunch- pauze was heel idyllisch in een gigakasteel te Anholt (Duitsland) En wat bijzonder te lunchen in een serre midden in de slotgracht met schitterend uitzicht op de kasteeltuin. Hoog Soeren was trouwens ook een mooie plek om de rally af te sluiten . We hebben weer genoten!!!
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment