Big7Tours - Fly & Drive Auto Tourtochten door Spanje en Portugal
RSS

Recente posts

Rally de Madeira - Douro 2018
Motortour 8 dagen mei 2018 Picos-Aragon
Rally Siera Nevada Oktober 2017
Healey Zuid Kaap Challenge 2017
Rally Rio de Ebro Oktober 2016

Categorieën

Algemeen
Autoreizen
Motorreizen
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Rally Rio de Ebro Oktober 2016

Rio de Ebro Rally Oktober 2016, een tourrally van 12 dagen incl. 1 dag day off en laatste dag bezoek Bilbao met museum Guggenheim. Start en finish is in Bilbao. De Ebro is de langste rivier van Spanje die loopt van West naar Oost. Plaatsen die wij aan doen zijn o.a. Haro, Zaragoza, Tremp, Ampolla, Huesca, Ainsa, Jaca en Callahora. Aantal equipes 9 en deelnemers 18. Ruim 2400 km rij plezier door het mooie Spanje.

7 Reacties op Rally Rio de Ebro Oktober 2016:

Comments RSS
Martin en Karin on woensdag 26 oktober 2016 8:26
Het was weer prima. Leuke groep en veel gezelligheid.Mooie routes gereden. Alleen de wadepoints stonden deze keer niet allemaal even goed.,haha. We gaan zeker een volgende keer weer mee
Reageren op een reactie


Laurens en Elly on woensdag 26 oktober 2016 8:33
Prachtige tocht om dit onbekende deel van Spanje te leren kennen......voor een oldtimer wel een hele klus Gebieden ondekt waar je anders niet komt, goede verzorging van de leiding
Reageren op een reactie


Iris en Loek on woensdag 26 oktober 2016 20:34
Een verrassende trip door prachtig Spanje. Henri is een goed georganiseerde chaoot. Uiteindelijk is alles tot in de puntjes geregeld. Kortom, een hele leuke toer en een aanrader. Wij hadden een hele leuke groep met alle ruimte om individueel je eigen dingen te doen.
Reageren op een reactie


Kees on woensdag 26 oktober 2016 20:43
wat een fijne rally, mooie diversiteit van mensen, auto's en rijstijlen veel gein onderweg..heerlijk eten en drinken en niet te vergeten Henri en Willem die er altijd waren wanneer nodig, top. Voor herhaling vatbaar!!!! Genieten.
Reageren op een reactie


Olga van der stoel on woensdag 26 oktober 2016 20:58
Bij de introductie avond in Amersfoort stelde de deelnemers zich voor. Helaas verstonden wij ze niet!,! En er was ook geen onder titelingDus dachten wij als westerlingen ( Amsterdammers) Wat gaat dat voor Tour worden !! Maar wat hebben wij het gezellig gehad Veel gelachen Goed georganiseerd door Henry.We verstaan nu tukkers en hun humor Hi! Hi! Zeker voor herhaling vatbaar liefs Roel en Olga
Reageren op een reactie


Gerrie & Wim Bijsterbosch on woensdag 26 oktober 2016 21:10
Was voor ons de derde Tour en weer als voorheen super georganiseerd, mooie routes goede Hotels met goed eten en (vooral) drinken. Onvoorstelbaar, dat een ieder de volgende morgen weer fit op de briefing was en vol goede moed de Tour begon en tot een goed einde bracht. We hadden een leuke groep, waar dialecten werden uitgewisseld en geleerd van Amsterdams - Tukkers - Veluws - Belgisch-tot Turfstekers enz. toe. Een gezonde rivaliteit elke dag tussen de fervente Rallyrijders en ' s avonds evalueren en mooi napraten. Kortom, een super mooie week, we zijn er volgend jaar weer graag bij.
Reageren op een reactie


Bert en Janny van de Put on woensdag 26 oktober 2016 21:29
Lieve Henri, Voor ons was het de eerste keer, we wisten niet precies wat we er van moesten verwachten. Maar het was fantastich. Wij hebben nooit van ons leven geweten, dat Spanje zo mooi was. Wat een prachtige Tour door heel verschillende gebieden. Het gezelschap was geweldig. Allemaal gezellige mensen. In één woord genoten en voor herhaling vatbaar. Het roadboek mag je nog wel " hier en daar" eens kontroleren, maar het heeft ook wel z'n charme als we zelf wat uit moeten zoeken. We vinden je een prettige kerel, doet je best om het ieder naar de zin te maken en we doen zeker nog weer mee. Henri bedankt voor alles en tot een volgende keer. Een stevige handdruk van Bert en een dikke zoen van Janny.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment