Big7Tours - Fly & Drive Auto Tourtochten door Spanje en Portugal
RSS

Recente posts

Rally de Madeira - Douro 2018
Motortour 8 dagen mei 2018 Picos-Aragon
Rally Siera Nevada Oktober 2017
Healey Zuid Kaap Challenge 2017
Rally Rio de Ebro Oktober 2016

Categorieën

Algemeen
Autoreizen
Motorreizen
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Healey Zuid Kaap Challenge 2017

Met de Austin Healey Club 17 dagen door het mooie Spanje en Portugal.
Totaal 23 equips waarvan 21 Nederlandse en 2 Engelse deelnemers incl.  technische service en een koffer bestel bus. 4.200 km inclusief alle diners, lunches en koffie locaties. Van Bilbao door het natuur reservaat Picos de Europa naar Santiago de Compostella, dan naar het zuiden door Portugal naar Sevilla en Marbella met bezoek aan de Zuidkaap van Europa, vervolgens naar het noorden via Granada, langs Madrid, de Rioja wijnstreek en aankomst bij de finish in Bilbao waar de auto transporter klaar staat voor vervoer van de Healey's terug naar Nederland.

17 Reacties op Healey Zuid Kaap Challenge 2017:

Comments RSS
Cees en Marianne on woensdag 7 juni 2017 21:51
Wat hebben we genoten van deze reis door Spanje en Portugal! We hebben in deze landen steden, cultuur en natuur geproefd!! Dat hebben we gedaan door mooie routes rijden gemaakt door Big Seven Tours! Het was een bijzondere ervaring dit te doen met onze old timers!! Chapeau!!!!!
Reageren op een reactie


Margaret on woensdag 7 juni 2017 21:58
Ok. Today is day eleven and the hottest so far. We are enjoying a wonderful trip around Spain going to the the southernmost point in Europe. The trip is a challenge for all of the participants but especially for the navagators who are also challenged by the route book and the Garmin. The routes are going through some of the most beautiful roads in Spain where we see wonderful mountains and vistas. A great trip really enjoying the company and the driving.
Reageren op een reactie


Chiel en jolijn on woensdag 7 juni 2017 22:30
Vandaag......woensdag.......olijfgaarden......olijfgaarden. Het werd steeds warmer! Maar wat genieten we om met onze BMW Z1, als vreemde eend in de bijt, tussen al die mooie glimmende Healeys zo'n prachtige route door Portugal en Spanje te rijden! De Garmin geeft tussen ons af en toe discussie, maar we komen er altijd uit en de Paradors en pousada's zijn op mooie locates en na een warme lange rit altijd welkom. Een gezellige groep liefhebbers. Voor herhaling vatbaar!!!!!!
Reageren op een reactie


Frits en Lida on woensdag 7 juni 2017 22:37
Gezellig, veel kilometers maar het werd steeds leuker, ontspannender en veel lachen, zeker tijdens het gezamenlijke zwem uurtje, de organisatie is top.
Reageren op een reactie


Wim en Heiny on woensdag 7 juni 2017 22:47
Hebben heerlijke reis en prachtige streken bezocht, mooie routes gereden en goed over onze auto's nagedacht. Geweldige begeleiding, super locaties die zeer afwisselend zijn.
Reageren op een reactie


Julia en Herman on donderdag 8 juni 2017 21:21
Prachtige en vooral goed georganiseerde reis. Echt voor liefhebbers van kilometers maken. Dat wel. Maar dat zijn we. We kijken onze ogen uit. Prachtige natuur. Mooie steden en stadjes. En vooral ook de lunches onderweg en uiteindelijk de hotels of parradors. Grote klasse. Na de vakantie maar zorgen dat we de kilo's er weer af krijgen. Al met al. Een aanrader! En dan hebben we het nog niet een agenda over de gezellige groep. Langzamerhand een grote familie.
Reageren op een reactie


Gerard en Rita on donderdag 8 juni 2017 21:36
Het leuke van deze tour is dat op den duur een grote familie ontstaat hoe verschillend de deelnemers ook zijn! De goede leiding en informatie met de nodige souplesse zijn essentieel. Wij hebben zeer genoten. Een vriend van ons die helaas niet meekon zei het zo ''Dit is een heel andere manier van vakantie dan die ezels die dag in dag uit op een heet strand liggen de zweten en met hun partner van winkel naar winkel sjokken en nutteloze rommel verzamelen''. Henri we zijn blij dat er mensen zijn als jij die zichzelf geweld aandoen dit soort zaken met volle energie en bezieling te organiseren. Ga nog lang zo voort
Reageren op een reactie


Cary Bakkers on donderdag 8 juni 2017 21:53
Het doel van deze Zuidkaap Challenge is natuurlijk het bereiken met alle Healey's van het uiterste puntje van Spanje, Tarifa. Dat doel hebben we bereikt, gevierd en beklonken met bubbels. Vele prachtige routes en locaties gingen daar aan vooraf. Spanje, Portugal en weer Spanje. Zowel de Healey's als de deelnemers hadden het erg warm. Garmin en routeboek is soms geen "gelukkig huwelijk", maar 's avonds zitten alle deelnemers toch weer fris en fruitig aan het diner. Alle lof voor de organisatie die er als aan doet om deze Healey rijders te laten genieten van de allermooiste routes. Dank ook aan alle enthousiaste en gezellige mede deelnemers en hopelijk tot een volgend Healey evenement. Cary en Hans Bakkers
Reageren op een reactie


Jan en Marian Konijn on vrijdag 9 juni 2017 8:03
Onze reis met de Big Seven Tours was prachtig, verrassend, veel kilometers maken en ongelofelijk mooi!! Henri heeft ons veel van Spanje en Portugal laten zien. Mede dankzij de Garmin navigatie verliep de reis soepel en kwamen we op de kleinste plekjes. De hotels, koffieshops en lunches waren fantastisch !! Iedere ochtend een briefing van Henri met gezellig muzieknummers. Ook Bert die ons veel info gaf over Spanje en Spaanse gewoontes was top!!! En hoe mooi kan het zijn dat Henri op de dag dat je 38 jaar getrouwd bent, breng naar het hoge, romantische, idyllische plekje voor een koffiestop.... Dankzij de gezellie en leuke groep is deze reis voor ons een nr. 1 geweest, om nooooiiiit meer te vergeten!!!!!
Reageren op een reactie


René on vrijdag 9 juni 2017 21:22
Op de rug van de polo shirts tekenen witte strepen, opgedroogd zout dat het krijt van de tijd markeerde. Zweet van sturende mannen die hun juweeltje door de bergen mennen, alles vergeten en de tijd van hun leven beleven. Kilometers smelten in slingerende wegen, een stuurs avontuur.
Reageren op een reactie


Margreet en Dick on vrijdag 9 juni 2017 21:56
Henri heeft de gave om een reis "technisch"'heel goed te organiseren en er tegelijkertijd een reis van te maken voor vrienden onder elkaar. Met andere woorden, erg goed georganiseerd voor wat betreft de Hotels, routes die mooi zijn, waar nodig of gewenst hulp onderweg te bieden en tevens de nodige gezelligheid te bieden. Met Bert erbij voor de Spaanse touch. Is het helemaal voor elkaar. Dus wat ons betreft, ga vooral zo door. We willen wel weer een keer mee met je! en hebben een fijne en mooie reis gehad.
Reageren op een reactie


Wim en Lida Janzen on zaterdag 10 juni 2017 12:03
Wat een reis!!! Prachtig! We wisten niet dat Spanje zo verrassend mooi is! Henri weet alle mooie plekken en routes en je komt steeds weer in een prachtig hotel terecht! Wat een organisatie! Onze complimenten voor de flexibiliteit en begeleiding. Henri & Bert weten overal op te anticiperen! Waar je zelf aan denkt, hebben zij al geregeld! Ook Bert bedankt voor zijn enorme kennis van Spanje en de taal is heel fijn als begeleiding. Wij kunnen iedereen aanraden om met Big 7 Tours mee te gaan! Hele fijne mensen om mee op stap te gaan! We hebben genoten !!!!
Reageren op een reactie


Eric en Anniek Ligtenberg on zaterdag 10 juni 2017 12:29
Wat een geweldige reis door zoveel verschillende landschappen, zo mooi om in je eigen cabrio door heen te toeren! Wijngaarden, over passen en door smalle kloven, smalle bruggetjes en slapende dorpjes en dan aankomen op de mooiste plekjes.... Een kunst en vakmanschap om ze te vinden, heerlijk eten overal en Spaanse wijn uit alle streken met rondleiding over een bodega als finishing touch. Ook de geweldige technische ondersteuning voor onze oude auto's maakte deze reis onvergetelijk!
Reageren op een reactie


G.W.Buhre on zaterdag 10 juni 2017 12:52
Een fantastisch georganiseerder reis, complimenten voor de organisatie, hoewel wij al jaren door Spanje reizen en er hebben gewoond, heb wij gedeeltes gezien, die we nog nooit eerder hebben gezien. Wij vind 250 km per dag genoeg en vinden de dagen met 400 km veel te veel want dan blijft er tijd over om te stoppen en rustig te genieten. Nu moest er wel (hard) gereden worden om tegen 5/6 uur 's avonds binnen te zijn. Mijn complimenten voor de organisatoren, die dat voor zo'n prijs voor elkaar hebben kunnen krijgen.
Reageren op een reactie


Rinus Sinke on zondag 11 juni 2017 20:07
De Healey Zuidkaap Challenge 2017 is een prachtige reis geweest van 4100 km met onze Austin Healey 3000 MK 3 van Bilbao naar de Zuidkaap en weer terug naar Bilbao. Onder de bezielende leiding van Henri van Big7Tours hebben we een groot deel van Spanje gezien. Sinterklaas en de ooievaar houden van Spanje en wij nu ook. Warm was het zeker ook met onze reisgenoten. Henri & Bert bedankt.
Reageren op een reactie


Herman en Francis Hemke on zondag 11 juni 2017 20:42
Big Seven Tours, we hebben genoten van deze prachtige reis en mooie locaties, jullie brachten ons op de mooiste plekjes in Spanje. Geweldige hotels gezellig reisgezelschap helemaal top.
Reageren op een reactie


Jetze en Nel on woensdag 14 juni 2017 13:35
Elke kilometer! Ieder moment! Onuitwisbare indrukken! Super genoten van de wisselende omgeving en diversiteit van de Portugese en Spaanse "berg-etappes"! De verrassende koffie, lunch of dineradresjes en bijzondere overnachtingen bij de hotels/paradors. De ontzorging en flexibiliteit door Hennri, het ServiceTeam en Bert als Tolk! Alles liep of werd lopend gemaakt als een geoliede machine . . uh. . . neen een goed geoliede Austin Healey. Dank voor deze onvergetelijke reis!
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment