top of page

Definitief inschrijven of doe een aanvraag voor onze Rally's​

Big7Tours is gebaseerd op het feit dat het huidige (potentiële) klantenbestand van het grootste belang is.  De inmiddels trouwe groep geïnteresseerde autolief-hebbers bieden wij daarom aan de mogelijkheid hun interesse m.b.t. onze Rally's en toertochten tijdig aan ons kenbaar te maken. Spijtig te melden dat wij in 2015 hebben te maken gehad met nogal onaangename zaken zoals onbetaalde facturen, no show acties en onrechtmatige afzeggingen, dit zelfs al met de bestelde tickets in huis. Dit fenomeen heeft ons genoodzaakt wat strakker en zakelijker de inschrijvingen te volgen en te managen.

Ook door de onzekerheden ten gevolge van Covid-19 hebben wij na 2021 wat over een andere boeg gegooid. Door onderstaand formulier in te vullen meld je je aan voor een Auto Rally of een Motor Toertocht, inschrijving wordt bevestigd door ons en je plaats is gezekerd, geen borgen of aanbetalingen. 

16  weken voor aanvang ontvang je van ons een bevestiging met eerst nog wat vragen (als maatregelen Covid plaatselijk in Spanje - Portugal ook gunstig zijn gestemd) volgt de factuur, deze moet dan wel binnen 48 uur voldaan worden zodat wij tickets kunnen afroepen als ook de hotels definitief kunnen bevestigen. Deelname is dan definitief voor beide partijen.

 

Inschrijf/aanvraagformulier 2024

Naam (voor en achternaam)*

Straat, postcode, woonplaats*

E-mailadres*

Mobiel telefoonnummer*

Keuzelijst Auto event*

(s.v.p bovenstaand klikken om te het formulier te downloaden en dan te kunnen openen)


Voor vragen c.q. opmerkingen of wil je voorafgaand aan deze (voor)inschrijving nog informatie?

Neem dan contact met ons op: mobiel 0031(0)613553385 of vast 0031(0)527 617628 (Henri Hoekzema)

Onze website houden wij zo actueel mogelijk echter het is mogelijk dat Big7Tours

je moet teleurstellen door al plaatsgevonden inschrijvingen.

Na inschrijving en (aan)betaling ontvang je van ons zo spoedig mogelijk bericht omtrent stand deelname.

bottom of page