top of page

Eventkalender Big7Tours

2023 - 2024

 

Montan​as Curvas Motortour 13 tot 21 mei (hemelvaart) 2023

Na de twee uitval jaren t.g.v. Corona en het met succes de draad weer te hebben opgepakt in 2022 (lees de reacties) is de tour voor 2023 ook weer uitgezet. Lees de brochure en neem een optie of geef je op. 

Voor Fly&Drive deelnemers zijn er 23 plaatsen in onze trailer, voor de zelf heen en terug rijders max. 5 plaatsen. Groepen willen wij liever niet te groot hebben i.v.m. flexibiliteit restaurants en lunches alsook de massaliteit, ieder moet een ieder gaan kennen. 

Wij hebben dagen ingevuld voor de kilometervreters maar ook voor de genieters van eigen tijd besteding, ofwel meerdere opties qua routes per dag. Deze afwisseling van sommige dag invullingen maakt het voor de duo passagiers ook wat aangenamer door invulling van dagje zwembad etc. etc. 

 

Met succes verreden met 21 motoren en 25 deelnemers.

Volgend jaar naar Portugal Start zaterdag 18-5-24 Porto en Finish Porto zaterdag 25-5-24.

Vanaf nu kun je je aanmelden en noteren wij dat je geintereseerd bent zonder verplichtingen van jou zijde, wij zetten je dan wel in de groepsapp tezamen met andere optanten, in December contacten wij of het wil omzetten naar een deelname of uitstapt.

 

Big7Tours executieve Rally Nederland (23 - 26 Juni 2023)

Voor de auto deelnemers die eerder met ons zijn mee geweest op avontuur organiseren wij in het laatste weekend van Juni een 4 daagse Rally op eigen bodem. Aanvang vrijdag 23 t/m 25 Juni.

Deze keer bezoeken wij Limburg. Dit is een all-inclusive weekend, overnachtingen, lunches, diners, koffie momenten en de namiddag borrel, ofwel je kunt de portemenee thuislaten, wel de tankpas meenemen :-).

Klik hier voor de brochure.

Ook deze Rally met succes verreden, deelnemers wederom een prachtig weekend bezorgt.

Volgend jaar wederom een herhaling, dan gaan wij naar Duitsland.

 

Rally uit de lijst van onze los te boeken Rally's (klik hier)

Als vriendengroep of autoclub (vanaf 8 equipes) kun je ook bij ons terecht om een Rally met een gebied of onderwerp uit te kiezen en mogelijk nog wat aan te passen in lengte van km en of dagen.

Deze te verrijden eind begin begin Juni of begin September. Van half Oktober tot begin April is het te koud in Spanje en de zomermaanden veel te heet. De maand Mei is onze motormaand en September is al ingepland met ingeschreven deelnemers.

 

Bel gerust voor de mogelijkheden.

 

Eindejaars Rally Lugares Nativos 2023 (23-9 tot 6-10 2023)

Na diverse delen van Spanje en Portugal te hebben doorkruist gaan wij dit inzoomen op een kleiner gebied, niet alleen hele dagen rijden maar ook veel zien. Deze nieuw uitgezette Rally bevat 12 rij dagen (indien u kiest voor B7T Fly & Drive bent u 14 dagen van huis).

Deelname is helaas niet meer mogelijk, de Rally is vol ingeschreven. 

 

Motortour Mei 2024

Van 18 t/m 25 gaan wij Portugal verder verkennen, start en einde is Porto. Je vliegt dus op Porto en kan er een paar dagen voor- of achteraan plakken om deze prachtige stad idyllische te verkennen.

 

Rally laatste week September 2024

Elk jaar, in de laatste week van September maken wij voor een vaste groep deelnemers speciaal een Rally door Spanje / Portugal van ongeveer 13 dagen. Ieder jaar levert 1 van de deelnemers voor het jaar erop een wens in die wij dan uitwerken. Lijkt het je wat bij deze groep aan te sluiten, laat het ons weten kijken wij wat wij hoe wij dit kunnen regelen, e.e.a. is afhankelijk van Fly&Drive transport alsook een maximum van 24 deelnemende personen (12 teams) welke wij aanhouden.


bottom of page