top of page

Eventkalender Big7Tours

2024

 

Porto Go South Motortour met 7 rijdagen (18-25 mei 2024)

Van 18 t/m 25 gaan wij Portugal verder verkennen, start en einde is Porto. Je vliegt dus op Porto en kan er een paar dagen voor- of achteraan plakken om deze prachtige stad idyllische te verkennen. De start van deze motortour is Porto aan de westkust. Inschrijven kan vanaf 28 december 2023 en is zonder verplichting alsook betaling (ofwel vrijblijvende optie).

 

Vanaf woensdag 17 Januari, bij de info avond, kun je je definitief aanmelden en gaan wij hotels en tickets die in optie staan vastzetten. Max. aantal deelnemers zijn 30 personen en er is plaats voor 24 motoren in de trailer, het heeft niet onze voorkeur met een grote groep op stap te gaan i.v.m. reserveringen restaurants voor diners, lunches, het ondersteunen van de deelnemers alsook het groepsgevoel onderling.

 

De brochure downloaden kan hier

 

Big7Tours executive Rally Nederland (21 - 24 Juni 2024)

Voor de auto deelnemers die eerder met ons zijn mee geweest op avontuur in Spanje of Portugal organiseren wij in het 4e weekend van Juni een 4 daagse Rally op eigen bodem. Aanvang vrijdag 23 t/m 25 Juni.

Deze keer bezoeken wij de Achterhoek. Dit is een all-inclusive weekend, overnachtingen, lunches, diners, koffie momenten en de namiddag borrel, ofwel je kunt de portemonnee thuislaten, wel de tankpas meenemen :-).

Een leuke rally uit de lijst van onze los te boeken rally's (klik hier)

Als vriendengroep of autoclub (vanaf 8 equipes) kun je ook bij ons terecht om een Rally met een gebied of onderwerp uit te kiezen en mogelijk nog wat aan te passen in lengte van km en of dagen.

Deze te verrijden eind begin Juni of begin September. Van half Oktober tot begin April is het te koud in Spanje of Portugal en de zomermaanden veel te heet. De maand Mei is onze motormaand en eind September is al ingepland met ingeschreven deelnemers.

 

Bel gerust voor de mogelijkheden.

 

Big7Tours eindejaars Rally zuid Spanje (28 september - 10 oktober 2023)

Deze Rally is te boeken voor individuele deelnemers en zal van start gaan in Malaga en daar ook weer finishen. 13 dagen weg van huis als je kiest voor het Fly&Drive concept, een Rally van 10 rijdagen met tussentijdse een rustdag. Uiteraard kun je ook zelf heen en terug rijden naar Malaga of een combi met een andere deelnemer zoeken waarbij jezelf of heen of terug rijdt.

bottom of page