top of page

Auto en motor vervoer

Autovervoer

De inzet van onze eigen autotransporter maakt de Rally of toertocht speciaal! Onze autotransporter staat klaar om jouw geliefde voertuig mee te nemen naar het mooie Spanje of Portugal. Met speciale aandacht en zorg laden wij jouw cabrio, oldtimer of klassieker op onze eigen autotrailer of motoren in onze eigen gesloten (twee-laagse) oplegger, en transporteren deze naar Spanje of Portugal. Voor vertrek kun je op een centraal punt (in overleg) de auto aanleveren. Het eerste moment waarop het al begint te "borrelen" en het avontuurlijke gevoel zich meester van je maakt. Dan afscheid nemen van jouw voertuig en van elkaar om doorgaans 2 dagen later zelf per vliegtuig te vertrekken naar het zuiden. Bij aankomst op het vliegveld staat jouw auto of motor dan inmiddels klaar om aan de start te verschijnen. Op onze bijzondere (drie-laagse) trailer gaan tussen 7 en 11 voertuigen op vervoerd worden, dit is afhankelijk van de afmetingen van de voertuigen. In onze twee-laagse motoroplegger kunnen maximaal 24 motoren mee.


Onze diensten vallen voor de wetgeving onder pakketreizen waarvoor wij zijn aangesloten bij de organisatie VVKR, het vervoer van de voertuigen vallen voor de wet onder eigenvervoer waarvoor wij zijn aangesloten bij EvoFenedex. De voertuigen incl. aangeleverde bagage zijn verkzekerd via Interpolis voor transportschade (brand,diefstal,vervoersschade), een Europese wettelijke verplichting dat goederen van derden altijd door de transporteur verzekert moeten zijn tijdens transport binnen Europa. Vervoer auto's en motoren op en neer naar Spanje / Portugal dient altijd in combinatie te gebeuren met geboekte hotel overnachtingen en/of boekingen vliegtickets. Drie-laagse Engeneering auto trailer. Auto's worden eventueel gelierd (maximaal 11 auto's).

Vervoer auto naar Spanje
Autovervoer Spanje
Vervoer auto naar Portugal
autovervoer Portugal

Motorvervoer

Dichte twee-laagse gesloten legger met hydrolyse laadklep (2 lagen met 1,85 hoogte). Vervoer van de motoren in speciale motorrekken!, geen demontage van spiegels of ruiten. Wij nemen tevens koffers, motorkleding, motorlaarzen, helmen ect. mee zonder extra kosten. Maximaal 24 motoren.

Motorvervoer Spanje
Vervoer motor Spanje
Motorvervoer Portugal
Vervoer motor Portugal

Aansprakelijkheid t.a.v. schade ontstaan ten gevolge van transport van je motor of auto is duidelijk omschreven in art 19. van de algemene reisvoorwaarden 2024, lees deze informatie graag door zodat wij van elkaar weten wat er geregeld is en wat er van ons verwacht mag worden. Google desnoods op CMR transport voorwaarden en je bent helemaal geïnformeerd.

  

 Bij meer deelname dan onze standaard Rally deelname huren wij tevens vervoerscapaciteit in bij erkende gespecialiseerde transportbedrijven. 

bottom of page