top of page

Over Big7Tours

Met je eigen auto of motor door Spanje toeren, dat wil toch iedereen? Big7Tours zorgt dat jouw auto of motor aan de start verschijnt, terwijl je zelf ontspannen met het vliegtuig gaat. Rijd je liever zelf naar startpunt in Spanje of Portugal? Ook dit is voor ons geen probleem. 


Wij organiseren compleet verzorgde Fly-&-Drive-rally's door Spanje en Portugal. We vervoeren jouw auto of motor met onze eigen autotransporter, die speciaal is ingericht voor de lagere en snelle auto. Als je aankomt op het vliegveld staat je voertuig klaar bij het hotel waar ook de rally aanvangt. Ontzorgen en verzorgen is ons credo. B7T laat iedereen maximaal genieten van mooie wegen, prachtige natuur, lekker eten, goede wijnen. Speciale dingen zien en beleven, het hoort er allemaal bij.

Mogen wij ons even aan jou voorstellen?

Big7Tours organiseert geheel verzorgde Fly&Drive rally events en tour tochten door Spanje en Portugal. Aan alle events van ons verbinden wij altijd een leuk of interessant item. Als voorbeeld noemen wij de Rio de Ebro Rally of de Pousada Rally welke deels door Portugal loopt met overnachtingen in oude kloosters en ander bijzondere gebouwen. Tevens hebben wij altijd bezoekjes ingepland aan diverse bezienswaardigheden waar je zelf niet zo snel zal komen.


Doorgaans is de rallygroep niet groter dan 18 deelnemende auto’s / equipes ofwel 36 personen. Het Fly&Drive principe, het aantal deelnemers en het gekozen item maakt dat wij een Rally willen laten voldoen aan:

  • Volop genieten: door het aanbieden van avontuurlijke routes met veel bezienswaardigheden.
  • Naast het gekozen item doet Big7Tours veel aan andere invullingen m.b.t. leuke interessante bezienswaardigheden (musea enz.).
  • Maatwerk waar mogelijk: individuele uitstapjes maken maar ook individueel van de groep kunnen toeren.
  • Creëren van een ontspannen sfeer, geen betutteling en/of het opleggen van verplichtingen.

Hoe het werkt

Van april tot en met november organiseren wij rally's in Spanje voor groepen deelnemers. Ieder jaar in oktober organiseren wij een rally voor de individuele reiziger. Heb je zelf geen autovrienden of ben je geen lid van een autoclub die haar jaarlijkse evenementen organiseert, dan kun je als solo deelnemer inschrijven op de najaarsrally van Big7Tours, deze wordt elk jaar in de vierde week van September georganiseerd. Heb je zelf een groepje deelnemers, vrienden of clubleden, dan kun je kiezen uit diverse rally mogelijkheden, en zullen wij in overleg met jou afstemmen welke periode het beste past om een rally te verrijden.


Kijk bij onze brochures voor alle mogelijkheden die wij voor je hebben, download deze en lees dan de uitgebreide informatie over de reis. Heb je interesse of wil je meer informatie over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een avond langs te komen om meer te vertellen aan u, of een groep potentiële deelnemers, over wat wij voor je kunnen betekenen en wat je van ons mag verwachten.


Aanmelden voor een rally loopt altijd digitaal via onze website. Dit geldt voor zowel een optie van max.4 weken als voor het direct boeken m.b.t. deelname aan een rally of toertocht. De te betalen kosten die aan je gevraagd worden bij aanmelding worden in een later stadium verrekend met het deelname bedrag van de rally. Een optie kan eenmalig worden verlengt met 14 dagen als je ons een mail stuurt met verzoek daartoe. Het laten verlopen van een optie of het annuleren van een Rally inschrijving zal resulteren dat je het door jou reeds betaalde bedrag niet terugkrijgt.

Deelname is in overleg met ons wel overdraagbaar naar een andere deelnemer waardoor je de inschrijfkosten weer terug kunt krijgen als de nieuwe deelnemer jouw verplichtingen over neemt. Deelname is voor jou gezekerd als jij jezelf hebt ingeschreven voor een optie of voor deelname van een Rally plus het bedrag heeft (aan)betaald via de website met iDEAL mogelijkheid en de inschrijving door ons per mail aan jou is bevestigd.


Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing die wij als PDF op deze website hebben staan.


Tijdens de rally krijgt jenavigatie- en communicatieapparatuur mee. Voor optimale onderlinge communicatie tussen de equipes kun je portofoons gebruiken, en het voorgeprogrammeerde navigatiesysteem zal je elke dag begeleiden tijdens de route. Bovendien zal het jou laten stoppen bij bezienswaardigheden, en bij de voordeur van de hotels afzetten voor een heerlijke lunch.

Aan alles is gedacht: pri​ma geregeld!

Het maken van een foto- of videoreportage voor jouw club of bedrijf is uiteraard mogelijk. Individuele deelnemers kunnen intekenen voor een fotoboek als aandenken aan een geweldige Rally. Onze filosofie is om niet in de grotere hotels te verblijven maar in speciale gemoedelijke (familie)hotels. Jouw auto is daar ook veilig bewaakt en gestald. De uitgezette routes zijn voorgeprogrammeerd in de Garmin-navigatiesystemen en staan in de roadbooks die je van ons meekrijgt.

Prijzen en info

Naast onze vastgelegde Rally's kunnen wij een variatie aan auto-events aanbieden, zodanig dat dit bij iedere smaak aansluit.


Je kunt altijd contact met ons opnemen om andere mogelijkheden of alternatieven met Big7Tours aan de orde te stellen. Wij zorgen dat het allemaal naar wens wordt ingevuld.

De brandstofkosten van jouw voertuig zijn (zoals bij alle rally's) voor eigen

rekening, dit geldt bij ook voor het eten en drinken overdag en 's avonds, mits anders is vermeldt in de brochure van de Rally.

Let wel, in Spanje geen "kwartje van Kok", waardoor de brandstof dus ongeveer 20% goedkoper is t.o.v. Nederland en het eten ongeveer 30 tot 40% goedkoper dan wij gewend zijn.

Reisverslag Bert Visser

(Healey blad redacteur)


Big7Tours

Tourtocht mei 2012

Met je eigen auto of motor door Spanje toeren
bottom of page